*Uw persoonlijke gegevens worden behandeld in overeenstemming met de bepalingen van de wet van 30 juli 2018 ter uitvoering van de Europese Algemene verordening gegevensbescherming (AVG 2016/679) betreffende de verwerking van persoonsgegevens. Ingevolge de bepalingen van deze wet, heeft u het recht alle gegevens op uw naam, kosteloos, in te kijken, te wijzigen en te verbeteren en/of te verwijderen. Hiervoor dient u een schriftelijk verzoek te versturen naar idealnewsbelgium@idealstandard.com.
We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden. Uw gegevens worden in geen geval overgemaakt aan derden, noch voor informatieve, noch voor publicitaire doeleinden.
* geeft verplicht aan

*Ideal Standard Produktions-GmbH behandelt uw persoonlijke gegevens in overeenstemming met de bepalingen van de wet van 30 juli 2018 ter uitvoering van de Europese Algemene verordening gegevensbescherming (AVG 2016/679) betreffende de verwerking van persoonsgegevens. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

Email Marketing Powered by Mailchimp